Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.

Bola de Drac Z Anime Comics Forces Especials Ginew nº 01/06

En Goku i companyia han aconseguit vèncer en Vegeta i en Nappa, però el preu de la victòria ha estat molt elevat: la mort de molts amics i la desaparició de les boles de drac. 

Lee mas
10,50 € (impuestos inc.)
Sin stock
Avísame cuando esté disponible
Referencia:
0010324257
A Wishlist
Descripción

Decideixen anar al planeta Nàmec, on va néixer el Totpoderós, per buscar les boles d’allà i tornar a estar a punt per si en Vegeta els ataca un altre cop. Així, doncs, en Son Gohan, en Krilín i la Bulma emprenen un llarg viatge per l’espai. El problema és que allà s’hi trobaran un enemic temible: en Freezer!!

  • Páginas: 176
  • Editorial: Planeta Cómic
  • Peso: 299 g
  • Material: Papel
  • Formato: Rústica con sobrecubierta

* En nuestro Chat Virtual podrás preguntarnos las dudas que tengas de manera sencilla y rápida. También puedes escribirnos un email a: info@gokuraku.es

Lee mas
Detalles del producto
0010324257
Productos relacionados
10,50 € (impuestos inc.)
Finalment, en Vegeta i en Nappa han arribat a la Terra! En Krilín i companyia fan front als guerrers de l’espai, pero són massa poderosos i, un rere l’altre, tots van caient derrotats. 
10,50 € (impuestos inc.)
En Goku torna a participar al gran torneig de les arts marcials amb en Krilín i companyia i s'enfronta als deixebles del Follet Grua!! Te cap possibilitat de guanyar el temible Ten Shin Han!? I, a sobre, tambe el...
10,50 € (impuestos inc.)
En Goku i els seus amics van a veure la Baba la vident per demanar-li on és l'última bola de drac i ella els diu que els ho endevinarà si derroten els seus cinc lluitadors, però llavors...! 

Menú

Ajustes

Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.

Crear una cuenta gratuita para guardar tus favoritos.

Registrarse

Crear una cuenta gratuita para usar listas de deseos.

Registrarse