Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.

Bola De Drac: Edició Definitiva 30/34

La llista de participants del Gran Torneig de les Arts Marcials és impressionant: Goku, Vegeta, Cor Petit, Vídel, A-18, Son Gohan, Xin, Krilín... 

Lee mas
12,95 € (impuestos inc.)
Últimas unidades en stock 1 Artículo
Referencia:
G4384
A Wishlist
Descripción

Bola de drac nº 30/34 

Dividit en dues categories, infantil i adulta, aquest torneig podria ser històric dins la llarga llista de concursos de lluitadors perquè els éssers més poderosos del planeta hi compartiran, de nou, tatami, i potser aquesta serà la última vegada. Sigui com sigui, no serà una lluita pacífica.

Algú voldrà jugar brut i la vida d'alguns dels herois d'aquest manga shonen podria perillar. Quins nous enemics voldran conquistar la Terra aquest cop? 

  • Páginas: 232 B/N/Color
  • Editorial: Planeta Cómic
  • Peso: 299 g
  • Material: Papel
  • Formato: Rústica con sobrecubierta

Lee mas
Detalles del producto
G4384
Productos relacionados
8,50 € (impuestos inc.)
El Torneig del Poder reuneix els guerrers més poderosos dels universos. La Kale, una guerrera de l'espai del sisè univers, es descontrola i comença a aniquilar els universos participants un rere l'altre. 
10,50 € (impuestos inc.)
En Goku i els seus amics van a veure la Baba la vident per demanar-li on és l'última bola de drac i ella els diu que els ho endevinarà si derroten els seus cinc lluitadors, però llavors...! 
10,50 € (impuestos inc.)
Sin stock
El malvat mag Hoi provoca la resurrecció del monstre Hildegarn! Juntament amb el guerrer de la justícia Tapion, en Goku i els seus amics planten cara al monstre, que ha començat a arrasar la ciutat, però els espera...

Menú

Ajustes

Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.

Crear una cuenta gratuita para guardar tus favoritos.

Registrarse

Crear una cuenta gratuita para usar listas de deseos.

Registrarse