Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.

Bola de drac super broly anime comic

S'ha acabat el Torneig del Poder i en Goku i en Vegeta es moren de ganes de trobar nous estímuls. Just aleshores apareix en Freezer, acompanyat d'un nou guerrer de l'espai amb un poder latent desconegut: 

Lee mas
14,95 € (impuestos inc.)
Referencia:
G3948
A Wishlist
Descripción
Bola de drac super broly anime comic

en Broly, que va néixer a la mateixa època que en Goku i en Vegeta. Cada un d'ells va seguir un camí diferent a la vida, però ara els tres guerrers es veuran les cares. Prepareu-vos per descobrir la història dels guerrers de l'espai i per veure una batalla que supera els límits imaginables!!

  • Páginas: 360
  • Editorial: Planeta Cómic
  • Peso: 299 g
  • Material: Papel
  • Formato: Rústica con sobrecubierta

*Se aceptan cambios de producto. Para devoluciones consultar en Terminos y Condiciones
** En nuestro Chat Virtual podrás preguntarnos las dudas que tengas de manera sencilla y rápida. También puedes escribirnos un email a: info@gokuraku.es
Lee mas
Detalles del producto
G3948
Productos relacionados
8,50 € (impuestos inc.)
Després d’haver aconseguit completar la forma del superguerrer blau, en Goku intenta fer servir una de les tècniques d’en Beerus durant el combat contra en Zamasu, però fracassa i cau en el posterior contraatac. 
8,50 € (impuestos inc.)
En Goku Black, l’ésser que està arrasant el futur d’un món paral·lel, en realitat és en Zamasu, que té un sentit de la justícia tan retorçat que pretén exterminar els éssers humans!!
8,50 € (impuestos inc.)
A instancias de los dioses de la destrucción, se celebra un torneo de artes marciales entre las selecciones del sexto universo y del séptimo universo, al cual pertenece Goku, para determinar quién se hará con las...

Menú

Ajustes

Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.

Crear una cuenta gratuita para guardar tus favoritos.

Registrarse

Crear una cuenta gratuita para usar listas de deseos.

Registrarse